KAPASİTE RAPORU VE DİĞER ODA SORUNLARI İÇİN TOBB BAŞKANI Rifat HİSARCIKLIOĞLU ZİYARETİ

İzmir'de kapasite raporlarının ilçe ticaret odaları tarafından verilmesi uygulamasına geri dönülmesi için harekete geçen 7 ilçe ticaret odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile görüştü. Görüşmede Hisarcıklıoğlu kapasite artırım raporları olmak üzere ilçe odalarının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konunun ay sonundaki TOBB Yönetim Kurulu toplantısında görüşeceklerini belirtti.

Ayrıca Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı'daki 700 fabrika yetkilisinin Torbalı Ticaret Odası'nın 'sanayi ve ticaret odası' statüsüne alınması yönündeki dilekçesini de Başkan Hisarcıklıoğlu'na iletti.

Ziyarete Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin ÇAPKINOĞLU, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap OLGUN, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz GÜRAL, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray YOLCU, Bayındır Ticaret Odası Başkanı Adnan İNANIR, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret ÜRPER ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan SAKA katıldı. Ödemiş Ticaret Odası ise oda yönetimine kayyum atandığı için ziyarette yer almadı.

Temmuz 2017