TOBB AKREDİTASYON BELGELENDİRME DENETİMİ

Tire Ticaret Odası, akreditasyon denetiminden başarıyla geçerek, üyelerine beş yıldızlı hizmet vermeye devam ediyor.

2013 yılında üyelerine 5 yıldızlı hizmet vermek amacıyla Akredite Oda olan Tire Ticaret Odası, üç yılda bir gerçekleşen Akreditasyon Belge Denetiminden başarıyla geçti.

Bağımsız Denetleme Kuruluşu Türk Loydu’nun baş denetçisi Serkan Şahin tarafından yapılan ve gün boyu süren denetim açılış toplantısı ile başladı ve günün sonunda kapanış toplantısı ile sona erdi.

Denetimlerin ardından kapanış toplantısında konuşan Türk Loydu baş denetçisi Serkan Şahin, 13 başlıkta yapılan denetimlerin olumlu geçtiğini aktardı ve Tire Ticaret Odası’nın hizmet kalitesini daha da geliştirmesi için önerilerde bulundu ve üç yıldır Akredite Oda olan Tire Ticaret Odası’nda sistemin oturması adına güzel çalışmalar olduğunu, amacın karşılıklı olarak üyelerin memnuniyeti için çalışmak olduğunu belirtti.

Tire Ticaret Odası’nın belgeyi aldıktan sonra, gerçekleşen her dört denetimden de başarıyla geçtiğini ve bu süreçte hizmet kalitesini daha da arttırdığının tescillendiğini belirten Tire Ticaret Odası Genel Sekreteri Aydın TAŞAN; Tire Ticaret Odası’nın kaydettiği gelişmelerin gerek aldığı belgeler, gerekse hizmetleriyle ortada olduğunu belirtti ve 2005 yılında TOBB tarafından başlatılan Akreditasyon sisteminde Tire Ticaret Odası’nın  365 Oda ve Borsa içerisinde 9. Dönem Akreditasyon belgesine sahip Oda ve Borsalardan biri olduğunu söyleyerek Yönetim Kuruluna ve Oda personeline teşekkür etti.

Temmuz 2017